Spring naar content

Groepstraining

Welkom bij Kaora’s Groepstrainingen in Ulvenhout. Ervaar de kracht van samen trainen en bereik jouw trainingsdoelen in onze motiverende Kaora gemeenschap. Kom in beweging en ervaar het verschil van groepstraining in onze prettige omgeving in Ulvenhout.

 

Groepstraining in Ulvenhout: Samen Vitaal met Kaora

Stap binnen in de energieke wereld van Kaora’s Groepstrainingen in Ulvenhout, waar individuele kracht samensmelt met een gemeenschapsgevoel. Bij Kaora’s groepstrainingen in Ulvenhout leggen we de nadruk op persoonlijke begeleiding en kennisdeling. Onze groepen zijn bewust klein, met maximaal 8 deelnemers, zodat we iedereen individueel kunnen ondersteunen.
Onze groepstrainingen zijn meer dan alleen sporten; ze zijn een ervaring van samen groeien, plezier maken, jezelf overtreffen en het vieren van elkaars succes. Ontdek hoe onze dynamische groepstrainingen in Ulvenhout, begeleid door toegewijde trainers, jouw vitaliteit naar nieuwe hoogten kunnen tillen terwijl je deel uitmaakt van onze inspirerende en ondersteunende gemeenschap bij Kaora. Samen bewegen we vooruit, en samen bereiken we meer.

Fysiek en Mentaal Transformeer

Start jouw Kaora avontuur met een gratis proefles!

Benieuwd naar wat Kaora’s Groepstrainingen in Ulvenhout voor jou kunnen betekenen? Ervaar het zelf met een GRATIS proefles! Ontdek hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken terwijl je deel uitmaakt van onze inspirerende en ondersteunende Kaora gemeenschap. Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een proefles voor één van onze groepstrainingen in Ulvenhout en ervaar de energie van Kaora!

Wat mag je van onze groepstrainingen verwachten?

  • Train in kleine groepen voor persoonlijke begeleiding.
  • Ervaar plezier en motivatie in elke groepstraining.
  • Een gezellige gemeenschap van enthousiaste Kaora-leden die samen groeien.
  • Kies wekelijks uit diverse groepstrainingen om je trainingen fris te houden.
  • Geniet van hoogwaardige kwaliteit groepstrainingen
  • Het zit in je natuur, wij staan klaar om je te begeleiden naar het beste in jezelf.
  • Verbeter je kracht en je conditie.
  • Je gaat je levend voelen!

Meet our team

Stefanie
Vitaliteitscoach & Personal trainer
Stefanie
Vitaliteitscoach & Personal trainer
‘’Ontdek je innerlijke kracht en creëer een leven zonder grenzen’’

Als vitaliteitscoach bij Kaora in Ulvenhout deel ik mijn natuurlijke aanleg en passie voor het begeleiden van anderen op hun reis naar een gezonder en energieker leven. Ik ben van nature mensgericht en toegewijd om anderen te ondersteunen op hun weg naar succes.
Mijn kracht ligt in het dragen van verantwoordelijkheid voor jouw welzijn en het samenstellen van een op maat gemaakt plan om jouw doelen te bereiken. Ik hecht veel waarde aan aandacht en zorgvuldigheid, en ik neem altijd de behoeften en zienswijzen van anderen serieus.

Met mijn wilskracht en ondernemingszin sta ik actief in het leven en ben ik vastbesloten om jou te helpen hetzelfde te doen. Als flexibele en empathische vitaliteitscoach kan ik me volledig inleven in jouw perspectief en gevoel, wat essentieel is om jouw vitaliteitsreis tot een succes te maken.
Bij Kaora sta ik klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op jouw weg naar een energieker leven. Als vitaliteitscoach richt ik me op jouw specifieke behoeften en doelen, en samen zullen we obstakels overwinnen en jouw volledige potentieel, zowel fysiek als mentaal, bereiken.

Tijdens de kennismaking ontmoet je mij als vitaliteitscoach uit Ulvenhout (gemeente Breda) en vertel ik je alles over de aanpak die wij voor ogen hebben om jou te laten slagen tijdens je welzijnsreis. Samen met jouw zorgen wij ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk er als vitaliteitscoach naar uit om met jou te mogen werken.

Bas
Bewegingsdeskundige & Personal trainer
Bas
Bewegingsdeskundige & Personal trainer

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer. Verbinding staat voor mij centraal in mijn manier van trainen en coachen. Door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke doelen, verlangens, gedachtes en emoties kan ik jou helpen om meer vitaliteit te krijgen in je leven. Ik ben ‘die vriend’ die je een spiegel voorhoudt en ondersteunt waar nodig.
Een van mijn grootste lessen in mijn ontwikkeling als bewegingsexpert en trainer is dat sporten vaak niet slechts het doel heeft om een fit lichaam te krijgen. In plaats daarvan gaat het veelal om het creëren van een levensstijl om je beter in je lijf te voelen, om zo optimaal te kunnen functioneren en balanceren tussen werk, familie en vrienden.

Eén van mijn belangrijkste taken als jouw Kaora-coach is om jou te leren vertrouwen op de communicatie van je lichaam. Dit maakt je in staat om zelf aan te voelen wat de juiste techniek en houding is. 
Daarnaast biedt deze vorm van bewustzijn je ook een hou vast in het dagelijkse leven. Er wordt dagelijks veel van ons gevraagd en onze brandstoftank is niet oneindig. Het is de kunst om deze te reguleren en op basis van wat jouw lichaam aangeeft een stapje terug te zetten of bij te zetten. Hierbij is het belangrijk om jezelf af te vragen: ‘wat geeft mij energie?’ en ‘wat is voor mij ontspanning?’.

Geluk en gezondheid gaan in mijn ogen samen. Een gezond lichaam helpt jou namelijk om hetgeen te doen wat je gelukkig maakt. Je lichaam is als het ware jouw ‘voertuig’ en alleen met de benodigde onderhoud en liefde kun je jouw doelen bereiken. Iedereen is echter uniek en dit maakt een persoonlijk plan cruciaal. Of je nou vet wilt verliezen, spiermassa wilt aankomen of gewoon beter in je lijft wilt zitten; samen stippelen we het pad uit dat het beste bij jou past en gaan we de hike aan!   

Over de jaren heen heb ik al veel mensen mogen helpen en tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier. Ik leer namelijk ook enorm veel van jullie en dat geeft mij energie om meer uit míjn leven te halen. 

Wil jij ook meer uit je leven halen?

Cas
Personal trainer & Vitaliteitscoach
Cas
Personal trainer & Vitaliteitscoach

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en NLP Practitioner. Ik weet jou op je gemak te stellen en kom bij de kern door te luisteren, te observeren en scherpe vragen te stellen. Ik help jou op het gebied van functionele training, voeding, mindset, adem en slaap.

Mijn kracht komt voort uit mijn rust en om zonder oordeel naar een situatie of mens te kijken. Ik bekijk zaken van verschillende kanten en geef perspectief. Dat doe ik door bewust aanwezig te zijn, aangevuld met humor en mijn vermogen om luchtigheid te brengen.

Door mijn sportachtergrond weet ik mensen en groepen in beweging te zetten en te leiden. Het is mijn missie om vanuit mijn eigen ervaring anderen te inspireren en boven zichzelf uit te laten stijgen.