Spring naar content

Wie is Kaora

Bij Kaora in Ulvenhout geloven we in het transformeren van zowel je fysieke energie als je mentale energie. Onze toewijding aan gezondheid en vitaliteit is niet slechts een bedrijfsfilosofie, maar een manier van leven. Kaora wil jou graag wat beter leren kennen en wij delen graag meer over wie we zijn en wat ons drijft.

 

Een leven zonder grenzen met voelbaar meer energie

Kaora’s visie: Bij Kaora streven we naar een wereld waarin iedereen vrij is om optimaal van het leven te genieten, zonder belemmeringen. We geloven dat het versterken van lichaam en geest de sleutel is tot een vervuld, energiek bestaan.

 

Kaora's missie

Onze levensmissie is het versterken van jouw lichaam en geest, zodat jij meer uit het leven kunt halen met meer energie, blijheid en geluk. Samen met Kaora zullen we samen barrières doorbreken en de vrijheid ontdekken om volop te leven en van elk moment te genieten.

Ontmoet ons team

Stefanie
Vitaliteitscoach & Personal trainer
Stefanie
Vitaliteitscoach & Personal trainer
‘’Ontdek je innerlijke kracht en creëer een leven zonder grenzen’’

Als vitaliteitscoach bij Kaora in Ulvenhout deel ik mijn natuurlijke aanleg en passie voor het begeleiden van anderen op hun reis naar een gezonder en energieker leven. Ik ben van nature mensgericht en toegewijd om anderen te ondersteunen op hun weg naar succes.
Mijn kracht ligt in het dragen van verantwoordelijkheid voor jouw welzijn en het samenstellen van een op maat gemaakt plan om jouw doelen te bereiken. Ik hecht veel waarde aan aandacht en zorgvuldigheid, en ik neem altijd de behoeften en zienswijzen van anderen serieus.

Met mijn wilskracht en ondernemingszin sta ik actief in het leven en ben ik vastbesloten om jou te helpen hetzelfde te doen. Als flexibele en empathische vitaliteitscoach kan ik me volledig inleven in jouw perspectief en gevoel, wat essentieel is om jouw vitaliteitsreis tot een succes te maken.
Bij Kaora sta ik klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op jouw weg naar een energieker leven. Als vitaliteitscoach richt ik me op jouw specifieke behoeften en doelen, en samen zullen we obstakels overwinnen en jouw volledige potentieel, zowel fysiek als mentaal, bereiken.

Tijdens de kennismaking ontmoet je mij als vitaliteitscoach uit Ulvenhout (gemeente Breda) en vertel ik je alles over de aanpak die wij voor ogen hebben om jou te laten slagen tijdens je welzijnsreis. Samen met jouw zorgen wij ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk er als vitaliteitscoach naar uit om met jou te mogen werken.

Bas
Bewegingsdeskundige & Personal trainer
Bas
Bewegingsdeskundige & Personal trainer

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer. Verbinding staat voor mij centraal in mijn manier van trainen en coachen. Door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke doelen, verlangens, gedachtes en emoties kan ik jou helpen om meer vitaliteit te krijgen in je leven. Ik ben ‘die vriend’ die je een spiegel voorhoudt en ondersteunt waar nodig.
Een van mijn grootste lessen in mijn ontwikkeling als bewegingsexpert en trainer is dat sporten vaak niet slechts het doel heeft om een fit lichaam te krijgen. In plaats daarvan gaat het veelal om het creëren van een levensstijl om je beter in je lijf te voelen, om zo optimaal te kunnen functioneren en balanceren tussen werk, familie en vrienden.

Eén van mijn belangrijkste taken als jouw Kaora-coach is om jou te leren vertrouwen op de communicatie van je lichaam. Dit maakt je in staat om zelf aan te voelen wat de juiste techniek en houding is. 
Daarnaast biedt deze vorm van bewustzijn je ook een hou vast in het dagelijkse leven. Er wordt dagelijks veel van ons gevraagd en onze brandstoftank is niet oneindig. Het is de kunst om deze te reguleren en op basis van wat jouw lichaam aangeeft een stapje terug te zetten of bij te zetten. Hierbij is het belangrijk om jezelf af te vragen: ‘wat geeft mij energie?’ en ‘wat is voor mij ontspanning?’.

Geluk en gezondheid gaan in mijn ogen samen. Een gezond lichaam helpt jou namelijk om hetgeen te doen wat je gelukkig maakt. Je lichaam is als het ware jouw ‘voertuig’ en alleen met de benodigde onderhoud en liefde kun je jouw doelen bereiken. Iedereen is echter uniek en dit maakt een persoonlijk plan cruciaal. Of je nou vet wilt verliezen, spiermassa wilt aankomen of gewoon beter in je lijft wilt zitten; samen stippelen we het pad uit dat het beste bij jou past en gaan we de hike aan!   

Over de jaren heen heb ik al veel mensen mogen helpen en tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier. Ik leer namelijk ook enorm veel van jullie en dat geeft mij energie om meer uit míjn leven te halen. 

Wil jij ook meer uit je leven halen?

Cas
Personal trainer & Vitaliteitscoach
Cas
Personal trainer & Vitaliteitscoach

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en NLP Practitioner. Ik weet jou op je gemak te stellen en kom bij de kern door te luisteren, te observeren en scherpe vragen te stellen. Ik help jou op het gebied van functionele training, voeding, mindset, adem en slaap.

Mijn kracht komt voort uit mijn rust en om zonder oordeel naar een situatie of mens te kijken. Ik bekijk zaken van verschillende kanten en geef perspectief. Dat doe ik door bewust aanwezig te zijn, aangevuld met humor en mijn vermogen om luchtigheid te brengen.

Door mijn sportachtergrond weet ik mensen en groepen in beweging te zetten en te leiden. Het is mijn missie om vanuit mijn eigen ervaring anderen te inspireren en boven zichzelf uit te laten stijgen.