Spring naar content

Personal training

Personal training bij Kaora in Ulvenhout gaat verder dan alleen personal training. Onze personal trainers zijn niet alleen experts in het begeleiden van jouw gezondheidsreis, maar ze zijn ook gedegen bewegingsanalisten. Bij Kaora draait het om meer dan gewoon bewegen; we streven naar een diepgaand begrip van jouw unieke behoeften en lichaam. Ontdek hier hoe onze personal training in Ulvenhout, bekend als ‘’Kaora Hike’’, jou kan helpen om met precisie en passie aan je gezondheidsdoelen te werken, onderbouwd en effectief.

Kaora’s hike – het bewezen personal training concept

Bij Kaora in Ulvenhout begrijpen we dat een personal training meer is dan alleen bewegen. Ons bewezen concept, Kaora’s Hike, biedt een gestructureerde en effectieve aanpak om je gezondheidsdoelen te bereiken en blessures te voorkomen. Onze focus ligt op voortgang, variatie en persoonlijke aanpassing, ongeacht je trainingsniveau. Kaora’s Hike, ons personal training concept in Ulvenhout, maakt trainen leuk, doelgericht en uitdagend, en motiveert je om steeds nieuwe doelen te stellen. Ben je klaar om meer uit het leven te halen? Stap in Kaora’s Hike en ontdek een gezonde en duurzame trainingsroutine die je helpt je gezondheidsdoelen te bereiken.

 

Waarom is onze personal training effectief?

Bij Kaora in Ulvenhout bieden we een gestructureerde en effectieve aanpak, Kaora’s Hike genaamd, om je trainingsdoelen te bereiken, blessures te voorkomen en je training interessant te houden.

 • Progressie: We streven naar voortdurende vooruitgang door regelmatig variatie in jouw personal training aan te brengen en je lichaam uit te dagen met nieuwe prikkels.
 • Energie: Ons doel is om je meer energie te laten halen uit het leven.
 • Blessurepreventie: Dankzij de variatie in Kaora’s personal training Ulvenhout minimaliseren we overbelasting en het risico op blessures, wat resulteert in een duurzame trainingsroutine.
 • Persoonlijk: Kaora’s Hike is aanpasbaar aan individuele behoeften en trainingservaring, geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.
 • Variatie en motivatie: Onze personal training houdt het leuk, uitdagend en doelgericht, waardoor je gemotiveerd blijft om steeds nieuwe doelen na te streven.
Fysiek en Mentaal Transformeer

Kom bij ons langs, de koffie staat klaar!

Wil je graag een persoonlijk gesprek om te bespreken hoe Kaora’s personal training in Ulvenhout jouw vitaliteits- en gezondheidsdoelen kan ondersteunen? Wij staan klaar om jou te verwelkomen en je meer te vertellen over onze unieke aanpak. Klik hieronder om een afspraak te maken en je eerste stap te zetten op weg naar een energieker leven!

Bij Kaora draait alles om jou!

 • Jouw doelen, onze focus
 • Jouw motivatieboost
 • Jouw Energie en Geluk
 • Jouw Succesverhaal
 • Jouw Niveau, Jouw Tempo
 • Jouw Gezonde Duurzaamheid
 • Jouw Kaora-Community
 • Jouw Holistisch Welzijn

Meet our team

Stefanie
Vitaliteit deskundige, levenscoach & trainer
Stefanie
Vitaliteit deskundige, levenscoach & trainer
‘’Ontdek je innerlijke kracht en creëer een leven zonder grenzen’’

Als levenscoach bij Kaora deel ik mijn natuurlijke aanleg en passie voor het begeleiden van anderen op hun reis naar een gezonder en energieker leven. Ik ben van nature mensgericht en toegewijd om anderen te ondersteunen op hun weg naar succes.
Mijn kracht ligt in het dragen van verantwoordelijkheid voor jouw welzijn en het samenstellen van een op maat gemaakt plan om jouw doelen te bereiken. Ik hecht veel waarde aan rechtvaardigheid en zorgvuldigheid, en ik neem altijd de behoeften en zienswijzen van anderen serieus.
Met mijn wilskracht en ondernemingszin sta ik actief in het leven en ben ik vastbesloten om jou te helpen hetzelfde te doen. Als flexibele en empathische coach kan ik me volledig inleven in jouw perspectief en gevoel, wat essentieel is om jouw vitaliteitsreis tot een succes te maken.
Bij Kaora sta ik klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op je weg naar een energieker leven. Als levenscoach richt ik me op jouw specifieke behoeften en doelen, en samen zullen we obstakels overwinnen en jouw volledige potentieel, zowel fysiek als mentaal, bereiken.

Tijdens de proefles ontmoet je mij als personal trainer uit Breda en vertel ik je alles over de aanpak die ik voor ogen heb om jou te laten slagen tijdens je fitnesstraject. Samen met jouw zorg ik ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk er als personal trainer uit Breda naar uit om met jou te mogen werken.

Bas
Bewegingsdeskundige, trainer & coach
Bas
Bewegingsdeskundige, trainer & coach

Verbinding staat voor mij centraal in mijn manier van trainen en coachen. Door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke doelen, verlangens, gedachtes en emoties kan ik jou helpen om meer vitaliteit te krijgen in je leven. Ik ben ‘die vriend’ die je een spiegel voorhoudt en ondersteunt waar nodig.
Een van mijn grootste lessen in mijn ontwikkeling als bewegingsexpert en trainer is dat sporten vaak niet slechts het doel heeft om een fit lichaam te krijgen. In plaats daarvan gaat het veelal om het creëren van een levensstijl om je beter in je lijf te voelen, om zo optimaal te kunnen functioneren en balanceren tussen werk, familie en vrienden.

Eén van mijn belangrijkste taken als jouw Kaora-coach is om jou te leren vertrouwen op de communicatie van je lichaam. Dit maakt je in staat om zelf aan te voelen wat de juiste techniek en houding is. 
Daarnaast biedt deze vorm van bewustzijn je ook een hou vast in het dagelijkse leven. Er wordt dagelijks veel van ons gevraagd en onze brandstoftank is niet oneindig. Het is de kunst om deze te reguleren en op basis van wat jouw lichaam aangeeft een stapje terug te zetten of bij te zetten. Hierbij is het belangrijk om jezelf af te vragen: ‘wat geeft mij energie?’ en ‘wat is voor mij ontspanning?’.

Geluk en gezondheid gaan in mijn ogen samen. Een gezond lichaam helpt jou namelijk om hetgeen te doen wat je gelukkig maakt. Je lichaam is als het ware jouw ‘voertuig’ en alleen met de benodigde onderhoud en liefde kun je jouw doelen bereiken. Iedereen is echter uniek en dit maakt een persoonlijk plan cruciaal. Of je nou vet wilt verliezen, spiermassa wilt aankomen of gewoon beter in je lijft wilt zitten; samen stippelen we het pad uit dat het beste bij jou past en gaan we de hike aan!   

Over de jaren heen heb ik al veel mensen mogen helpen en tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier. Ik leer namelijk ook enorm veel van jullie en dat geeft mij energie om meer uit míjn leven te halen. 

Wil jij ook meer uit je leven halen?

Cas
Bewegingsdeskundige, trainer & coach
Cas
Bewegingsdeskundige, trainer & coach