Spring naar content

Ontdek het geheim van TIJD besparen!

Spaar je wilskracht & zoek je energielekken

Niet MEER wilskracht, maar MINDER!

Klik hier voor de video

Hey Krijger,

Wat tof dat je onze allereerste inspiratievideo bekijkt! In deze video ga ik gelijk iets bijzonders met je delen – iets dat je kan helpen om kostbare tijd te besparen.

Er zijn talloze manieren om dit te doen, maar laten we ons concentreren op een belangrijke: het slim omgaan met je wilskracht en het identificeren van energielekken.

Hier is een eyeopener: de meest succesvolle mensen gebruiken niet meer wilskracht, maar juist minder! De sleutel zit niet in brute wilskracht, maar in het slim beheren van je energie.

Stel je wilskracht voor als een oplaadbare batterij die vooral ’s nachts wordt opgeladen. Gedurende de dag loopt deze langzaam leeg. Het is zonde als je wilskracht lekt naar onnodige zaken, zoals het elke week opnieuw maken van boodschappenlijstjes. Ik heb daar zelf een einde aan gemaakt door een systeem te ontwikkelen.

Een andere gamechanger voor mij was het elimineren van meldingen en afleidingen op mijn telefoon en laptop. Ik bepaal wanneer ik mijn e-mails lees, niet andersom. Dit heeft mijn focus enorm verbeterd en mijn productiviteit verhoogd.

Het brein kan ongeveer 90 minuten lang productief zijn voordat het een pauze nodig heeft. Dus na die tijd is het essentieel om even een echte pauze te nemen, zoals een wandeling buiten.

Er zijn nog veel meer van deze slimme trucs om je wilskracht te sparen, en dat is precies waar we samen naar gaan kijken komende maand. Deel gerust je inzichten en ervaringen met ons en je mede-Krijgers, want samen kunnen we elkaar inspireren en motiveren om het beste uit ons leven te halen.

Op naar een leven vol energie, geluk en succes!